Ručak u Beogradu, na poslu, u kancelariji, napolju?

Koliko vam se puta desilo da ne znate šta biste ručali na poslu? U dogovoru sa kolegama, često se naručuju neke brze hrane, pice i slična hrana, a retko se odlučujete za odlazak na ručak u Beogradu, tačnije u nekom beogradskom restoranu. Da li je cena hrane koja se služi po restoranima u pitanju ili pak malo vremena za pauzu imate, pa vam je lakše da jedete u kancelariju, to ne znamo, ali šta god da je pitanju, ako već ostajete u poslovnim prostorijama, onda se odlučite za kvalitetan obrok.

Možete pripremiti kod kuće i hranu poneti u ofis, a možete i naručiti ručak u Beogradu za poneti, pa samo u određeno vreme izaći po njega. Mnogo je načina kako biste izbegli pekare i brzu hranu za ručak, samo je pitanje da li želite da se malo potrudite i organizujete tako da hranu pripremate kod kuće i da je nosite na posao. Sve je zapravo vaša lična odluka i vaš izbor, zato dobro razmislite.

Izgovori, sve sami izgovori…

Koliko puta ste tražili izgovore samo da ne spremate hranu i da je ne nosite na posao? Mnogi su mišljenja da je ručak u Beogradu svuda na dohvat ruke i da nema razloga da se sada tu uslovno rečeno maltretirate i pripremate hranu za poneti i ne samo u Beogradu, već u bilo kojem gradu. Iako su brojni restorani koji pružaju mogućnost da ručak u Beogradu bude pripremljen za poneti, zašto onda sami ne biste pripremili obrok i poneli na posao? Na ovaj način bićete potpuno uvereni u kvalitet i način pripreme hrane. Izgovori poput ne zna da spremam i nemam vremena za kuvanje, samo su prazni izgovori, jer za lagan i ukusan obrok nije potrebno mnogo umešnosti, već recept i namirnice i ručak mođe biti veoma brzo i jednostavno pripremljen. Zato se pokrenite i na vreme počnite da razmišljate o sopstvenom zdravlju.

Kakav ručak u Beogradu, tačnije u bilo kojem beogradskom restoranu možete pripremiti kod kuće? Veoma jednostavno i brzo možete spremiti pileće belo meso i rižu koji možete lepo spakovati i poneti u kancelariju. Uz ovaj obrok možete pripremiti i neku ukusnu saltu koju najviše volite, tako da ćete imati kvalitetan obrok bez mnogo muke.

Ako možda volite neke namaze, a mislite da nije prikladno nositi u kancelariju takve obroke, onda uvek možete da napravite domaći namaz, jer se priprema veoma brzo, a pritom je i veoma zdravo. Ako ste odlučite za namaz koji predstavlja odličan izvor proteina, onda pomešajte pileće belo meso, kisele krastavce, kuvano jaje i kuvanu šargarepu i začinite i poslolite po ukusu.

Međutim, dok jedni ne mogu da zamisli nijedan obrok bez mesa i namirnica životinjskog porekla, ima i onih koji jedu isključivo povrće, a izbegavaju namirnice životinjskog porekla. Salate od različitog povrća mogu da budu odličan izvor proteina, a ako pak više volite različite sireve i meso, onda iskombinujete i pripremite salatu sa omiljenim siom ii mesom. Ovako pripremljen obrok možete lepo spakovati i poneti u kancelariju, tako da je dilema oko ručak rešena.

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *