Sigurni znaci da vas partner vara

Već dugo ste u vezi, imali ste kao i svi uspone i padove, lepe trenutke i one koje biste rado zaboravili. Međutim, sve ste prevazišli i želite da gradite zajedničku budućnost. Ipak, već duže vreme vam deluje da u vašoj vezi ne štima sve kako bi trebalo, čini vam se da vam partner posvećuje manje pažnje, svađate se bez razloga, viđate ređe nego inače…

Da li je samo došlo do trenutnog zahlađenja ili je u pitanju neki veći problem?! Šta se krije iza ponašanja vaše voljene osobe?!  Izjeda vas crv sumnje i osećate da nešto morate da preduzmete.  Postavlja se pitanje u koju grupu ljudi spadate. Da li ćete zatvoriti oči pred istinom i pretvarati se da je sve u redu, ili ćete „zagrepsti“ dublje i pokušati da otkrijete da li je možda preljuba u pitanju.

Prvi znak da postoji „treća“ osoba

Partner je odjednom zainteresovan više nego inače za vas, obasipa vas neočekivanim poklonima, a sve to je posledica griže savesti. Tokom seksualnog odnosa eksperimentiše, isprobava nove poze i ponaša se neuobičajeno.

Od prevelike zainteresovanosti do potpune ravnodušnosti i prebacivanja krivice na vas

Ovo je sledeća faza u vašem odnosu. Dok je osećao grižu savesti, partner je bio posebno pažljiv prema vama. Sada, međutim, počinje da vas zanemaruje, nezainteresovan je za vaše probleme, zaboravlja važne datume, izbegava vas, nikada ne leže u isto vreme kad i vi… Počinje da vas kritikuje, sarkastičan je, a ironične primedbe na sve što radite slušate svakodnevno.

Produženo radno vreme

Hm?! Partner odjednom ima mnogo više obaveza na poslu, radi prekovremeno, žali se na šefove, zatvara se u drugu sobu da bi vodio poslovne razgovore… Često odlazi na službena putovanja, večere… Zapitajte se da u sve to nije „umešala prste“ neka koleginica.

Prevelika zainteresovanost za svoj fizički izgled

Vaš partner je odjednom počeo mnogo više pažnje da posvećuje svom izgledu. Odlučuje da ide u teretanu, provodi mnogo više vremena ispred ogledala, kupuje stalno novu garderobu, menja frizuru, parfem, uobičajeni stil odevanja.

Nova šifra na mobilnom telefonu

Vaš partner je odjednom postavio šifru na svoj mobilni telefon, ne dozvoljava vam da ga uzmete, briše poruke i listu poziva, neprestano kucka poruke… Shvatate da mu je telefon postao draži od vas. Sate i sate može da provede tipkajući na mobilnom uređaju ili kompjuteru i to mu je preče nego da prošetate, pogledate neki film ili odete kod prijatelja zajedno.

Šta kada posumnjate?

Sumnja najčešće nije bez razloga i ne kaže se tek tako da nas intuicija obično ne vara. Ipak, nije lako suočiti se s partnerom, pogotovo kada nemamo očigledne dokaze. Napad može dovesti do protivnapada i tako ćete se samo naći u začaranom krugu. Ukoliko vas partner ne vara, razočaraće se zato što mu ne verujete, a ukoliko vas vara, može dodatno manipulisati vama i optužiti vas da ste sve umislili. Savetujemo vam zbog toga da „ne pucate u prazno“, već angažujete stručnjake koji će otrkiti da li vas partner vara ili ne.

Angažujte agencije ili privatne detektive koji će pratiti kretanje vašeg partnera, slikati ga u svim kompromitujućim situacijama i tako vam dati materijalni dokaz prevare. Takođe, možete se odlučiti i za praćenje mobilnog telefona, ali i za instaliranje špijunskog softvera u njegov mobilni telefon. To će vam omogućiti da snimate sve dolazne i odlazne pozive, primate kopije poslatih i primljenih SMS poruka, kao i da u svakom momentu locirate mobilni telefon osobe koju pratite. Kada prikupite sve dokaze, suočite se s partnerom i odlučite kojim putem želite da nastavite.

 

 

 

Komentari

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *